Lediga lokaler

Våra lokaler

Behov av tillfällig förvaring

Har ni behov av tillfällig förvaring så kan vi erbjuda 100-1000 kvm lageryta. Ytorna är inomhus men inte uppvärmda. Portarna är stora så att ni kan köra rakt in med stor lastbil. Minsta yta är 100 kvm. Den yta ni behöver hägnas in med staket. Pris per kvm/månad är 20 kr plus moms

Inred spännande kontor i unik elstation

Nu startar vi ombyggnationerna av den gamla transformatorstationen vid Gimo Industricenter. Stationen är idag i det närmaste urblåst inuti och visar på stora ytor och möjligheter till ett annorlunda och spännande kontor eller ateljé med läge alldeles invid Lilldammen och med utsikt över Gimo Herrgård.

Lokalen är fördelad på två plan med en totalyta på 200 kvm. Takhöjden i det nedre planet är hela 3,50 m.

Hyr 2000 kvm i rejält kallager

Röda ladan ger stora möjligheter till samlad förvaring. Kallagret erbjuder vindskydd och insynsskydd av till exempel maskiner eller stora volymer lagervaror.

I ladan finns lyftanordning till det övre planet samt möjlighet till avgränsning ifall man endast önskar hyra en del.

Stor utomhusyta för nybyggnation och förvaring

Inhägnad asfalterad utomhusyta tillgänglig för uppställning och förvaring.

Totalyta om 65000 kvm.
Det finns även en byggrätt för upp till 20.000 kvm nya industrilokaler.

1840 kvm kallager

Lagret är helt öppet med bra takhöjd så att det går att köra både tryck och lastbil inne. Golvet är asfalt. Till lokalen finns 3 stora inkörsportar som klarar höjden av en lastbil. Lagerytan har bra belysning och ligger inom inhägnat område.

9000 kvm kallager

Stort kallager med 8 st lastbilsfickor samt stor öppning på gaveln där det går att köra in med 24 m lastbil. Takhöjden är ca 6 m. Hela lokalen har bra belysning. Tidigare har lagret används som färdiglager för papper. Hela området är inhängnat och det finns personal- och kontorsbod i anslutning till lokalen.